Ρίγανη | η μεγάλη φίλη στα κρυολογήματα

ΥΛΙΚΑ – ΣΥΝΤΑΓΕΣ  www.athinarom.gr

 ATHINAROM : Πλατεία ΨΥΡΡΗ  – Παλλάδος 21 (μετρό Μοναστηράκι)

τηλ 210 7242151 – τηλ 210 6911022.  Μετρό Μοναστηράκι 

www.athinarom.gr

———————————————————————

rigani_aitherio_elaio_gia_gripi_athinarom

Ο πατέρας της Ιατρικής, Ο Ιπποκράτης, χρησιμοποιούσε την ρίγανη στην θεραπεία των νόσων του γαστρεντερικού και του αναπνευστικού. Γενικά οι αρχαίοι Έλληνες την χρησιμοποιούσαν σε καταπλάσματα για να ανακουφίσουν τους επώδυνους μυς. Οι Ρωμαίοι την χρησιμοποιούσαν σε δαγκώματα φιδιών και σκορπιών.

Περιέχει μια ισχυρή ουσία την καρβακρόλη η οποία έχει ισχυρότατη δράση σε όλους τους παθογόνους μικροοργανισμούς : ιούς, μικρόβια, μύκητες, παράσιτα. Η δράση της είναι αποδεδειγμένη με πανεπιστημιακές εργαστηριακές και κλινικές μελέτες.

Τις περισσότερες φορές το αιθέριο έλαιο της ρίγανης αποδεικνύεται ισχυρότερο των αντιβιοτικών, όταν είναι 100% φυσικό και αγνό.

Εκτός από τις λοιμώξεις (κρυολόγημα, γαστρεντερίτιδα, ωτίτιδα, ιγμορίτιδα, απόστημα, ανοικτές πληγές, ακμή κλπ) είναι ισχυρό αναλγητικό (π.χ. σπασμοί εντέρου) και τονωτικό του οργανισμού (σωματικό, ψυχικό και αφροδισιακό)

Είναι ο ιδανικός σας φίλος σε ταξίδια σε χώρες όπου οι συνθήκες υγιεινής δεν είναι ασφαλείς, για όσους ταξιδεύουν με σακίδιο στον ώμο, για τους γιατρούς χωρίς σύνορα κλπ.

Με ένα κουτί Ρίγανη – αιθέριο έλαιο 100% φυσικό – αποφεύγετε όλες τις ιώσεις του χειμώνα χωρίς εμβόλιο !

Ν. Χρηστίδης  Ιατρός  www.aromatotherapeia.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΑΓΟΡΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ