Αιθέριο έλαιο Καρότο : ο μεγάλος φίλος της επιδερμίδας

ΑΓΟΡΑ ΠΙΕΣΤΕ ΕΔΩ

 ATHINAROM : Πλατεία ΨΥΡΡΗ  – Παλλάδος 21 (μετρό Μοναστηράκι)

τηλ 210 7242151 – τηλ 210 6911022.  Μετρό Μοναστηράκι 

www.athinarom.gr

———————————————————————

karoto_aitherio_elaio_athinarom

Το αιθέριο έλαιο Καρότο Daucus carotta είναι υγρό διάφανο, άχρωμο, με άρωμα έντονο χόρτου.

Διετής πόα γνωστή για πορτοκαλί, σαρκώδη, ινώδη ρίζα της. Ο όρθιος βλαστός έχει πολλές διακλαδώσεις, φύλλα τρις-πρετοσχιδή, μεγάλα σύνθετα και άνθη κατά σκιάδια, ταξιανθίες δηλαδή που μοιάζουν με ομπρέλες.

ΔΕΡΜΟΚΑΛΛΥΝΤΙΚΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ

Η καροτόλη (τερπενική αλκοόλη) προσδίδει στο αιθέριο έλαιο καρότου τις ενδιαφέρουσες ιδιότητες του. Με λήψη από το στόμα ή μέσω της επιδερμίδας αποτοξινώνει το δέρμα και το απαλλάσσει από τις τοξίνες και την μόλυνση. Επομένως δίνει λάμψη στην επιδερμίδα και καταπολεμά αποτελεσματικά τις κηλίδες. Η δράση του στο κυκλοφορικό βοηθά στην κυτταρική ανανέωση και την σύσφιξη. Επιπλέον είναι απαραίτητο στην στις αγγειακές διαταραχές, ευρυαγγείες, κιρσούς και έκζεμα.

Καθαρίζει σε βάθος και ηρεμεί την επιδερμίδα από φλεγμονές του κυκλοφορικού χρησιμοποιούμενο με άργιλο για μάσκα ή με κρέμα. Για «μολυσμένες» επιδερμίδες, με φακίδες, κηλίδες, ευρυαγγείες είναι από τα πλέον πολύτιμα. Σε τζελ δρα στο περίγραμμα των ματιών μέσω της αποσυμφορητικής του δράσης στα αγγεία. Σε λοσιόν για το σώμα ηρεμεί τις φλεγμονές, αναζωογονεί και τονώνει την επιδερμίδα. Σε σαμπουάν δίνει λάμψει στα ταλαιπωρημένα μαλλιά. Με μασάζ, σε συνέργεια με άλλα αιθέρια έλαια, διεγείρει την λεμφική και φλεβική κυκλοφορία, επομένως αποσυμφορεί και αποτοξινώνει.

Η γνώμη του ειδικού

Η «απορρύπανση» του δέρματος (= βαθύς καθαρισμός από κάθε είδους μολύνσεις και ακαθαρσίες) απαιτεί την λήψη από το στόμα ή υπογλώσσια του αιθερίου ελαίου καρότου.

1 σταγόνα αιθέριο έλαιο Καρότο Daucus carotta X 3 ημερησίως

Σε λίγο μέλι η σε ψίχα από το στόμα πριν από το γεύμα για 3 εβδομάδες. Επαναλαμβάνετε 2 φορές το χρόνο.

———————————————————

Για ασφάλεια στην χρήση και αποτελεσματικότητα χρησιμοποιείτε ΜΟΝΟ  αιθέρια έλαια ιατρικής κατηγορίας, 100% αγνά και φυσικά.

Αιθέριο έλαιο Καρότο στα Νο 1 αιθέρια έλαια στον κόσμο ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Advertisements