Λεμονόχορτο : αιθέριο έλαιο για ερεθισμούς της επιδερμίδας

ΑΓΟΡΑ ΠΙΕΣΤΕ ΕΔΩ

 ATHINAROM : Πλατεία ΨΥΡΡΗ  – Παλλάδος 21 (μετρό Μοναστηράκι)

τηλ 210 7242151 – τηλ 210 6911022.  Μετρό Μοναστηράκι 

www.athinarom.gr

lemoxorto_aitherio_elaio_athinarom

Το αιθέριο έλαιο του Λεμονόχορτου Cymbopogon flexuosuscitratus) είναι ρευστό και διάφανο υγρό, ανοιχτό κίτρινο με ευχάριστο κιτρώδες στρογγυλό άρωμα.

Το φυτό έχει βλαστούς βολβώδεις σε συστάδες που γίνονται μακρόστενα λογχοειδή φύλλα, πρασινομπλέ με δυνατό άρωμα λεμονιού. Προτιμά τα τροπικά κλίματα, ξηρό έδαφος και παρουσιάζει διακλαδισμένη ανθήλη λουλουδιών.

ΔΕΡΜΟΚΑΛΛΥΝΤΙΚΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ

Το αιθέριο έλαιο του λεμονόχορτου είναι μια εξαιρετική βάση που θα μπορούσε να είναι κοινή για πολλά προϊόντα περιποίησης της επιδερμίδας. Οι αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες του ηρεμούν κάθε δερματικό εξάνθημα, κοκκινίλες, ερεθισμούς της επιδερμίδας αλλά εκτός από την επιφάνεια η δράση του εξασκείται ως τα βαθιά στρώματα του δέρματος. Φτάνει μέχρι τους μυς, τους τένοντες και τις αρθρώσεις. Ηρεμιστικό και καταπραϋντικό ταυτόχρονα, εξασφαλίζει την υγιεινή της επιδερμίδας αφού μεταξύ άλλων έχει εξαιρετική αντιμυκητιακή δράση και ιδιαίτερα για την Κάντιντα. Το δροσιστικό λεμονώδες άρωμα του δημιουργεί θετικά συναισθήματα και καθιστά τις συνέργειες στις οποίες συμμετέχει ελκυστικές.

ΤΙ ΜΠΟΡΕΊΤΕ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΤΕ με το αιθέριο έλαιο Λεμονόχορτου

  • Τζελ για κοκκινίλες.
  • Λοσιόν μαλακτική, για έκζεμα.
  • Τζελ ή λάδι αντικυτταριτιδικό.
  • Ελιξίριο για τους ερεθισμούς της επιδερμίδας.
  • Κρέμα αντιμυκητιακή.

ΜΕΙΓΜΑ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΚΟΚΚΙΝΙΛΑ ΤΗΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ

  1. 2 σταγόνες Λεμονόχορτο αιθέριο έλαιο
  2. 1 σταγόνα Ελίχρυσος ιταλικός αιθέριο έλαιο
  3. 1 σταγόνα Κίστος λαδανίφερος αιθέριο έλαιο
  4. 1 σταγόνα Ματρικάρια (Γερμανικό χαμομήλι) αιθέριο έλαιο
  5. 50 σταγόνες Καλέντουλα φυτικό έλαιο

ΤΡΟΠΟΣ ΧΡΗΣΗΣ : 3 φορές την ημέρα βάζετε το μείγμα τοπικά σε επιδερμίδα με προβλήματα, ακόμη και στην έγκυο και στα μωρά και σε οποιαδήποτε υπερευαίσθητη επιδερμίδα.

ΤΙΠ : το αιθέριο έλαιο Λεμονόχορτου είναι ο σύμμαχος μας στην μάχη για τα κουνούπια. Η μυρωδιά του τα διώχνει και η τοπική επάλειψη ανακουφίζει από το τσίμπημα.

Νίκος Χρηστίδης – Ιατρός

Εγγυημένη ασφάλεια και αποτελεσματικότητα της προτεινόμενης αγωγής ΜΟΝΟ με αιθέρια έλαια ιατρικά με Χημειότυπο, 100% αγνά και φυσικά.

Αγορά ιατρικών αιθερίων ελαίων   ΚΛΙΚ εδώ

Advertisements