Κάλοι χεριών και ποδιών | μόνο με βούτυρο ΚΑΡΙΤΕ

Kaloi_voytyro_karite_athinarom

Πρώτες ύλες on line : ΚΛΙΚ ΕΔΩ

 ATHINAROM : Πλατεία ΨΥΡΡΗ  – Παλλάδος 21 (μετρό Μοναστηράκι)

τηλ 210 7242151 – τηλ 210 6911022.  Μετρό Μοναστηράκι 

www.athinarom.gr

μέιλ info@athinarom.gr

————————————————————————————

Είναι πολύ εύκολο να εξαφανίσουμε τους κάλους από τα χέρια και τα πόδια με βούτυρο καριτέ (Shea butter).

Κάθε βράδυ πριν ξαπλώσετε αφού ζεστάνετε στα δάκτυλα σας μια μικρή ποσότητα βούτυρο καριτέ μαλάξτε για αρκετή ώρα τα δάκτυλα σας για να διεισδύει στην επιδερμίδα και να την μαλακώσει. Σκεπάστε κατόπιν το πόδι ή το χέρι με μια βαμβακερή κάλτσα για να κοιμηθείτε.

Στο ξύπνημα, μετά την τουαλέτα, τρίψτε πάλι τους κάλους με μια μικρή ποσότητα φυτικού ελαίου όχι πολύ λιπαρού όπως : φουντουκέλαιο, αγριοτριανταφυλλιά, μακαντάμια. Στην συνέχεια κάντε ότι κάνετε συνήθως αλλά θυμηθείτε να φορέσετε γάντια αν έχετε χειρωνακτική εργασία.

Κανονικά οι κάλοι εξαφανίζονται με 1 εβδομάδα θεραπείας. Αν δεν είστε ικανοποιημένες από το αποτέλεσμα μπορείτε να το βελτιώσετε κάνοντας 2 φορές την εβδομάδα απολέπιση των ποδιών ή των χεριών πριν βάλετε το βούτυρο καριτέ.

Για να εξαφανιστούν εντελώς οι κάλοι ανακατέψτε 1 κουταλιά του γλυκού μαγειρικής σόδας σε 1 κουταλιά γλυκού οποιουδήποτε φυτικού ελαίου. Τρίψτε απαλά αλλά για αρκετή ώρα το μείγμα στους κάλους των χεριών ή των ποδιών. Μετά από την απολέπιση, ξεπλένετε και στεγνώνετε πριν βάλετε το βούτυρο καριτέ.

ΑΓΟΡΑ βούτυρο Καριτέ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΚΑΠΝΙΚΑΡΕΑΣ 19 – ΠΛΑΚΑ  – Μετρό Μοναστηράκι

Advertisements