Βιταμίνη C: L-ascorbic acid

ΑΓΟΡΑ ΠΙΕΣΤΕ ΕΔΩ

 ATHINAROM : Πλατεία ΨΥΡΡΗ  – Παλλάδος 21 (μετρό Μοναστηράκι)

τηλ 210 7242151 – τηλ 210 6911022.  Μετρό Μοναστηράκι 

www.athinarom.gr

———————————————————————

Φημισμένη για τις αντιοξειδωτικές τις ιδιότητες βιταμίνη (σε μορφή σκόνης), βοηθά στον σχηματισμό κολλαγόνου ενώ καταπολεμά τις ελεύθερες ρίζες. Επίσης προσφέρει και ήπια προστασία από τις ηλιακές ακτίνες UVA. Χρησιμοποιείται στην Τρίτη Φάση της κρέμας σε δοσολογία 1-2 %. Η βιταμίνη C χρησιμοποιείται ως ενεργό συστατικό σε όλα τα προϊόντα που περιέχουν υδατική φάση. Κρέμες, γαλακτώματα, ζελέ, λοσιόν …

Θα βρείτε Βιταμίνη C και ΟΛΑ όσα χρειάζεστε για την παρασκευή καλλυντικών : υλικά συσκευασίας και πρώτες ύλες ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ Ecocert στο

Μερικές ιδέες:

  • Αντιγηραντική κρέμα προσώπου-σώματος
  • Φροντίδα κατά της ρύπανσης
  • Μετά τον ήλιο κατά της φωτογήρανσης
  • Κρέμα χεριών γιά απαλοιφή κηλίδων

Δοσολογία : 0,2 έως 5%

0,2 έως 2% ως αντι-γήραντικό και αντι-οξειδωτικό

(Στο συνολικό βάρος της προετοιμασίας σας)

3 έως 5% ως ελαφρύ λευκαντικό

(Στο συνολικό βάρος της προετοιμασίας σας)

———————————————————————————————————–

Τι πρέπει να προσέχουμε όταν χρησιμοποιούμε τη βιταμίνη C στα καλλυντικά μας

Η βιταμίνη C ανεβάζει το PH στις κρέμες μας. Χρησιμοποιείστε τα PHμετρικά χαρτάκια για να μετρήσετε το PH στη κρέμα σας. Βάζετε λίγη ποσότητα κρέμας στο PHμετρικό και συγκρίνετε με το χρωματολόγιο που δίνεται μαζί με τα PHμετρικά.

Το PH πρέπει να είναι 6-7.  Για να το κατεβάσετε προσθέστε 2 σταγόνες γαλακτικό οξύ ή λίγο κιτρικό οξύ(ξυνό). Ξαναμετρείστε το για να είστε σίγουροι.

Αθηνά ΚΑΜΠΑΝΗ