Γιατί Pranarôm?

PRANAROM

Η Pranarôm International είναι οικογενειακό επιστημονικό εργαστήριο με ηγετική θέση παγκοσμίως στον τομέα της επιστημονικής αρωματοθεραπείας. Με έδρα το Βέλγιο, η Pranarôm International είναι το πιο αξιόπιστο σημείο αναφοράς σε ότι αφορά τα αιθέρια έλαια με πιστοποιημένη ποιότητα και Χημειότυπο (CT -CHEMOTYPE), σε όλη την Ευρώπη και στις τέσσερεις γωνιές του κόσμου, όπου διατίθενται τα προϊόντα της.

Η επιχείρηση Pranarôm

Από το 1991 διευθύνεται από τον παγκοσμίως αναγνωρισμένο φαρμακολόγο αρωματολόγο Dominique Baudoux. Η Pranarôm έχει θέσει ως στόχο της την ανάπτυξη της αρωματοθεραπείας με την ολοκληρωμένη επιστημονική αυστηρότητα που αρμόζει στον κλάδο αυτό. Η αυστηρή επιστημονική μέθοδος εργασίας των εργαζομένων και το πνεύμα αρωματολογικής  καινοτομίας, καθιστούν την Pranarôm τον κατεξοχήν συνεργάτη όσων ασχολούνται με αιθέρια έλαια με στόχο τις θεραπευτικές εφαρμογές τους στον άνθρωπο.

Ο Dominique Baudoux είναι φαρμακολόγος, όπως ήταν ο πατέρας του και ο παππούς του. Είναι αρωματολόγος για περισσότερα από είκοσι χρόνια με έρευνες και εργασίες που χαίρουν παγκόσμιας εκτίμησης και αναγνώρισης.  Το έργο του είναι σημείο αναφοράς στην επιστημονική αρωματοθεραπεία. Επιπλέον, διευθύνει το Κολλέγιο της Pranarôm το οποίο παρέχει υψηλού επιπέδου εκπαίδευση σε όσους ενδιαφέρονται να ασχοληθούν με την αρωματοθεραπεία.

Η αρωματοθεραπεία, με τον τρόπο που την προτείνει η Pranarôm, μπορεί να εφαρμοστεί ΜΟΝΟ με άριστα προϊόντα ποιότητας.

Η ισχυρή δέσμευση της Pranarôm στην ποιότητα επιβεβαιώνεται με την υιοθέτηση του παρακάτω ‘Χάρτη Εργασίας’:

 • Προτεραιότητα σε πρώτες ύλες βιολογικά πιστοποιημένες ή σε πρώτες ύλες από αυτοφυή φυτά σε περιοχές «καθαρές» (όπου δεν χρησιμοποιούνται παρασιτοκτόνα).
 • Διπλή ανάλυση σε όλες τις παρτίδες αιθέριων ελαίων, τόσο από την ίδια την Pranarôm όσο και από ανεξάρτητα εργαστήρια. Οι αναλύσεις αυτές πραγματοποιούνται λαμβάνοντας υπόψη την Ευρωπαϊκή Φαρμακοποιία, τις προδιαγραφές της AFNOR (http://www.afnor.org/ ) και αυστηρό εσωτερικό εταιρικό κανονισμό.
 • Συστατικά χωρίς OGM (χωρίς οργανισμούς γενετικά τροποποιημένους).
 • Ιχνηλασιμότητα. Για κάθε παρτίδα αιθέριου ελαίου, κάθε συνέργεια αιθέριων ελαίων και κάθε τελικό προϊόν που παρασκευάζει η Pranarôm (λάδι για μασάζ, σαμπουάν, κλπ.) υπάρχει φύλο τεχνικών χαρακτηριστικών και δείγμα.
 • Παραγωγή σύμφωνα με τη διαδικασία  με προδιαγραφές HACCP (Hazard Analyze of Critical Control Point). Οι προδιαγραφές αυτές προϋποθέτουν ιχνηλάτηση και αυτοέλεγχο των τελικών προϊόντων (έλεγχος, βακτηριολογικός, χρωματογραφικός, κλπ.).
 • Απόλυτος σεβασμός του ορθού τρόπου της παρασκευής (GMP: good manufacturing practice) και του εργαστηρίου (BPL).

ΤΑ ΔΕΚΑ ΙΣΧΥΡΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΗΣ Pranarôm

 1. Έλεγχος των βιοχημικών ιδιαιτεροτήτων (Χημειότυπος) των αιθέριων ελαίων.
 2. Εγγύηση ποιότητας : σύστημα «QC3», φυσικο-χημική και φασματογραφική ανάλυση από 3 ανεξάρτητα εργαστήρια.
 3.  Προνομιακή σχέση με μικρούς παραγωγούς
 4. Πραγματογνωμοσύνη: ανάπτυξη και την ανάλυση του προφίλ των αιθέριων ελαίων, σε ότι αφορά τη δράση και την τοξικότητά τους, από ομάδα επιστημόνων – ερευνητών.
 5. Διεθνής παρουσία σε πανεπιστήμια και συνέδρια σε ολόκληρο τον κόσμο.
 6. Μεγάλη γκάμα από πρώτες ύλες από αυτοφυή ή βιολογικής καλλιέργειας φυτά (contrôle Certisys-BE1).
 7. Περισσότερα από 250 αιθέρια έλαια με Χημειότυπο και φυτικά έλαια παρθένα και βιολογικά.
 8. Σύνθεση πολλών προϊόντων με βάση αιθέρια έλαια με Χημειότυπο από τα επιστημονικά  εργαστήριά της.
 9. Διεθνής εμπειρία και γνώση στη σύνθεση αρωματικών συνεργειών (συνταγών) αποτελεσματικών, και παραγωγή με  «Private Label».
 10. Εκπαίδευση: Πρόγραμμα εκπαίδευσης με σεμινάρια, workshops και κατά τόπους ατελιέ παρασκευής καλλυντικών.

Για όλα αυτά διαθέτουμε ΚΑΤ’ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ  τα αιθέρια έλαια της   Pranarôm.

Και η   Pranarôm εμάς εμπιστεύεται!

elichrysos_aitherio_elaio_athinarom

ΑΓΟΡΑ αιθερίων ελαίων ΠΙΕΣΤΕ ΕΔΩ

 ATHINAROM : Πλατεία ΨΥΡΡΗ  – Παλλάδος 21 (μετρό Μοναστηράκι)

τηλ 210 7242151 – τηλ 210 6911022.  Μετρό Μοναστηράκι 

www.athinarom.gr